Beheer van een startpagina

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. U kunt voor beide opties kiezen. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Via de pagina Uw Nederlandse startpagina maken kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Tevens vindt u er verwijzingen naar andere artikelen hierover. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U kunt dan alles aanpassen van de website. Het is in dat geval niet mogelijk dat een ander een dochterpagina weghaalt. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting