Beheer Je Eigen Markplaats

Zelf een PHP script bouwen is niet meer nodig. De optie om een account aan te maken bestaat voor bezoekers. Adverteerders kunnen met een eigen account advertenties aan uw marktplaats toevoegen. Met het advertentie script heeft u de mogelijkheid tot het genereren van extra inkomsten. Ziet u een inkomen met behulp van internet wel zitten, lees dan snel verder.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Een eigen marktplaats beginnen is zo enorm eenvoudig. Via uw website kunnen spullen te koop worden aangeboden middels advertenties. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen middels de pagina marktplaats script kopen. Het script is gebouwd in PHP en is simpel te installeren op een webhosting pakket.

Daarbij vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Een advertentie kan zo eenvoudig worden teruggezocht. Middels de beheerpaneel kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie simpel instellen. Het uiterlijk van uw website kunt u makkelijk veranderen. Het toevoegen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Met een eigen account is een advertentie aanmaken mogelijk.

Men kan op een gemakkelijke manier op een advertentie reageren. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Er kan vervolgens met behulp van e-mail een afspraak gemaakt worden over de verkoop van de spullen. Per rubriek op de website kunnen de belangrijke meta tags worden ingesteld. Dit helpt u met een voortreffelijke positionering in Google. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.
Free Web Hosting