Eigen website maken

Het is niet nodig om zelf iets te programmeren voor het beheer van uw website. Er bestaan veel CMS systemen die u zo in gebruik kunt nemen. Via een beheergedeelte op de site kunt u wijzigingen doorvoeren. Toegang krijgt u alleen wanneer u de juiste gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord weet. Veel zaken kunt u in het CMS pakket als platte tekst invoeren. Het in de juiste lay-out gieten, dat doet het CMS systeem zelf.

Het is niet nodig om verstand van de technische kant van het verhaal te hebben. U hoeft u zich niet bezig te houden met allerlei technische bijzaken. U kunt best even bezig zijn met het maken van uitstekende content. Technische belemmeringen leiden dan te veel af. Is het ook niet uw vakgebied, dan is dat al helemaal zonde.

Over CMS pakketten is een hoop te vinden online. Het artikel CMS pakket is een voorbeeld van een goede informatiebron. Steeds bestanden op de server moeten wijzigen zal doorgaans verleden tijd worden met het juiste CMS pakket. Een plaatje kunt u vaak eenvoudig via het afgeschermde gedeelte van uw site toevoegen.

Houd er rekening mee dat er vaak ook een database moet worden aangemaakt op uw webhosting. Zorg dat u de inloggegevens hiervan bij de hand heeft. Bij veel CMS pakketten kunnen deze gegevens tijdens het installeren worden ingevoerd.
Free Web Hosting