Nieuwe startpagina bouwen

Een eigen startpagina website maken is minder lastig dan u mogelijk denkt. Met een startpagina script is het simpel te doen. Op deze pagina leest u over een dergelijk script meer. U kunt hier verder een verwijzing naar een ander informatief artikel vinden. U zult op een startpagina website meestal een aantal dochterpagina’s vinden. Daarvan hebben de meeste startpagina’s een specifiek onderwerp. Het is ook in veel gevallen toegestaan om een algemene dochterpagina te bouwen. Bij veel websites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.

Wilt u wel een eigen startpagina hebben? Het doorlezen van het artikel Hoe maak je een startpagina is in ieder geval een goed begin. Het artikel bevat een verwijzing naar een modern startpagina script. Er zit geen limiet op het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. U kunt links en widgets plaatsen op de dochterpagina’s.

Verkopen van links is mogelijk. Hiervoor is een link toevoegen formulier op uw website beschikbaar. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Na het invullen van dit formulier kan hij voor de link betalen. Het betalen kan op diverse wijzen plaatsvinden. Bezoekers kunnen een gebruiker registreren op het moment dat gewenst. Het samenstellen van een eigen startpagina is met een account mogelijk. Bovendien kunnen ze het gewenste subdomein kiezen. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.
Free Web Hosting