Veilige PHP startpagina website ontwikkelen

Het is behoorlijk makkelijk om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Een dergelijk script is een startpaginascript. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Het plaatsen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Er bestaan verschillende RSS feeds die u enorm simpel aan uw website toevoegt. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

De kans is groot dat daarbij u met een startpaginascript overweg kunt. De pagina Nieuwe startpagina maken voorziet u van de benodigde informatie. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een voortreffelijke keuze wanneer u zelf niets weet over programmeren. Doorgaans biedt uw webhosting pakket standaard reeds ondersteuning voor het gebruik van PHP scripts. Registreren op uw website is daarnaast mogelijk met behulp van een registratieformulier. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheergedeelte een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Het is per individuele startpagina tevens mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Daarnaast kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Het is daarbij mogelijk om knoppen aan uw dochterpagina’s toe te voegen. Indien u wilt is het daarbij mogelijk om banners op uw startpagina website te plaatsen. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van een Google Adsense banner. Wilt u dus eens iets nieuws doen online, dan is een eigen startpagina website een keuze die u tal van mogelijkheden biedt.
Free Web Hosting