Maak makkelijk uw site

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool bovendien wel een content management systeem. Op de pagina Beheer website vindt u meer informatie over dergelijke tools. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Gedurende het eerste bezoek van de website wordt het installatiescript geactiveerd. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Daarbij heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

Het is mogelijk om aanbevelingen van klanten toe te voegen aan uw zakelijke website. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Het roteren van banners op uw site is geen enkel probleem.

Met het CMS programma kunt u producten en diensten met behulp van uw website te koop aanbieden. Het hele proces inclusief de betaling kan online verlopen op het moment dat u dat wilt. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Naar de klant wordt bovendien een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. Middels het beheeromgeving kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Deze optie heeft u daarnaast bij andere e-mails en teksten op uw site. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?
Free Web Hosting