Beheer eenvoudig een moderne startpagina website

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

De pagina Makkelijk een eigen portaalsite ontwikkelen vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Nadat u het script heeft gekocht kunt u het ook door de aanbieder van het script laten installeren. Ook biedt de aanbieder hosting aan, die u samen met het script voordelig kunt aanschaffen.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan de beheerder kiezen uit hoeveel kolommen deze moet bestaan. Rubrieken kunnen tijdens het bewerken van de startpagina worden gesleept tussen de kolommen.

Mogelijk is uw plan om links op uw site te verkopen aan derden. Deze opties zijn onderdeel van het script. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Met het script is vrij gemakkelijk een online inkomen op te bouwen. Wanneer er geen problemen zijn opgetreden bij de betaling, wordt de aangemelde link direct toegevoegd.
Free Web Hosting