Startpagina website opzetten tips

Startpagina’s zijn nog altijd prima in te zetten voor linkbuilding. Startpagina’s zijn een typisch Hollands fenomeen. Het is dan ook zo dat men scripts aanbiedt waarmee een eigen startpagina website maken een fluitje van een cent is. U kunt meer lezen op Eigen startpagina als u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Daar vindt u meer informatie over het kopen van een startpaginascript.

Het startpagina script leent zich prima voor het genereren van online inkomsten. Het is niet ingewikkeld om met behulp van het script backlinks aan andere partijen te verkopen. De prijs van een link is in de beheerpaneel behoorlijk eenvoudig in te stellen. Dit en meer is middels het beheergedeelte te regelen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon met behulp van uw browser. U kunt bannerruimte verhuren, maar verder een Adsense blok is snel toegevoegd. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Startpagina’s zijn uitermate prima voor linkbuilding. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Het gewenste subdomein kan gedurende het aanmaken van de startpagina worden opgegeven. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Per afzonderlijke rubriek op een startpagina kunt u een stuk tekst plaatsen over het betreffende thema.

U kon het hierboven alvast lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Wilt u een poll plaatsen? Met het script kunt u een dergelijke widget heel gemakkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Een kleur is uiterst makkelijk aangepast.
Free Web Hosting