Bouw je eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. De pagina bevat er informatie over. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Tot slot nog deze handige tip. Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting