Professionele advertentiewebsite maken

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Uw beheeraccount kunt u zelf instellen wanneer u de software installeert.

Bent u benieuwd naar meer informatie over het script, dan zal de pagina marktplaats CMS u voorzien van de benodigde informatie. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Via de betreffende link is het script ook heel makkelijk te downloaden. Het is uiterst eenvoudig om de files op de webserver te plaatsen. Er kan met het installatieproces worden begonnen nadat u de bestanden heeft neergezet. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

U kunt meer informatie over het script vinden op de website. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Zonder technisch inzicht kunt u vrij eenvoudig van het advertentiescript gebruikmaken. Voor het genereren van extra inkomsten is het script heel makkelijk in te zetten.

U kunt zo een uniek kleurschema gebruiken voor uw eigen marktplaats. U kunt u met uw marktplaats richten op een bepaalde markt en daarbij unieke kleuren instellen. Via een daarvoor ingericht beheerscherm kunt u het overzicht van advertenties zelf opmaken.
Free Web Hosting