Een nieuwe portaal site beheren

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Het script kijkt welke dochterpagina wordt opgevraagd en zal de corresponderende content tonen aan de bezoeker.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. U kunt via de links op Snel een uitgebreide portaal site beheren navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. Zodra de betaling voor de aanschaf van het PHP script zonder problemen verlopen is, kunt u de bestanden van het script downloaden. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Per afzonderlijke dochterpagina is dit in te stellen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.
Free Web Hosting