Je eigen site met CMS programma

De afkorting CMS houdt in: content management systeem. Een content management systeem stelt je in staat om zonder technische kennis je site aan te passen. U zult niet veel CSS kennis nodig hebben wanneer u een CMS pakket gebruikt. Je maakt je pagina op in een soort tekstverwerker die je al gauw bekend voor zal komen wanneer je regelmatig gebruik maakt van bijvoorbeeld Word.

Met het CMS systeem is het niet meer nodig om aanpassingen te verrichten aan de bronbestanden. Uw wijzigingen worden in een database opgeslagen. De scheiding tussen content en opmaak zorgt ervoor dat er minder fouten worden gemaakt. Er zijn een aantal CMS pakketten die het bouwen van uw website vereenvoudigen. Er zijn verschillende soorten websites met een CMS pakket te maken. Met een CMS kunt u zelf snel aanpassingen doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. Kennis van PHP of HTML van uw kant is niet noodzakelijk.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? U kunt Uw website bouwen doorlezen om meer kennis te vergaren. Bij het CMS zit vaak een installatie script dat u kunt gebruiken om de installatie te vergemakkelijken.
Free Web Hosting