Affiliate inkomen via uw eigen affiliate internetshop

De mogelijkheid om online inkomen te genereren krijgt u met affiliate marketing. Zelf producten bouwen is met affiliate marketing niet noodzakelijk. Wat hiervoor nodig zijn, zijn een PHP script voor affiliate marketing, webhosting en een passend domein voor uw affiliate site. Het script kan productfeeds inladen. Deze worden periodiek verwerkt waarmee het productaanbod binnen uw site actueel blijft.

Op affiliate marketing beginnen kunt u een script aanschaffen dat u technisch kan ondersteunen bij het maken van een affiliate shop. Het is daarbij nodig om webhosting samen met een domeinnaam af te sluiten. Het domein en de webhosting kunt u samen met het script aanschaffen. Wanneer u hiervoor kiest zal de aanbieder het PHP script direct installeren op uw pakket.

Wanneer u zich aansluit bij een affiliate netwerk kunt u beginnen. U kunt bij een affiliate netwerk de feeds ophalen waarbij het productaanbod automatisch kan worden bijgewerkt. Wanneer er een sale via uw affiliate marketing website wordt gerealiseerd, ontvangt u een affiliate vergoeding.

Wilt u daarbij ook direct een domein en webhosting aanschaffen, dan kan dat ook.
Free Web Hosting