Maak snel een eigen portaalsite

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. Met een startpagina website is het mogelijk om links aan te leggen naar andere websites. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. De websites zullen in potentie meer bezoekers aantrekken. Voor iedere startpagina op de website zult u in de regel een subdomein kunnen instellen. Naast het subdomein kunt u per dochterpagina vaak ook de belangrijkste zoekwoorden opgeven. Op een dochterpagina kunt u rubrieken aanmaken om de links nog verder in te delen.

Er geldt geen maximum voor wat betreft het aantal dochterpagina’s op uw website. Ook voor wat betreft de onderwerpen bent u niet aan regels gebonden. Via de beheeromgeving stelt u per afzonderlijke dochterpagina de relevante zoektermen in. Zo weten de zoekmachines waar uw dochterpagina over gaat.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Startpagina script goede informatie daarover. Zo zijn startpagina websites voor promotie op affiliate basis uitermate geschikt. Het is een simpele manier om aan uw eigen affiliate website te komen. De uitstraling van uw website is eenvoudig aan te passen. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Naast het toevoegen van commerciële backlinks is het mogelijk om links naar informatieve websites toe te voegen.

Ook kunt u linkbuilding aanbieden via uw startpagina website. Bestaande scripts zullen het u daarbij eenvoudig maken. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Per onderwerp kunt u een dochterpagina aanmaken. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Als u de beheerschermen gebruikt om aanpassingen te doen, dan hoeft u verder niets te weten van websites bouwen. Men heeft het script zo gemaakt dat ook mensen zonder diepgaande technische kennis ermee kunnen werken. U kunt meteen gebruik maken van subdomeinen zonder folders op de webhosting aan te maken voor de subdomeinen.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Via een inlogsysteem, geschreven in PHP, logt men in. Is het aanmelden gelukt, dan kan men met het eigen account inloggen en een startpagina samenstellen.
Free Web Hosting