Mijn eigen site met CMS systeem

In verschillende opzichten heeft u profijt van het gebruik van een CMS pakket. We beginnen met het belangrijkste voordeel. Een CMS pakket vereenvoudigt het onderhoud van uw site.

Ook zonder verstand van de techniek kunt u door het CMS pakket aanpassingen aan de site verrichten. Programmeercode en het design zijn losgekoppeld van de website content. Alle content die in aanmerking komt voor actualisering en verandering, kan worden aangepast in het CMS.

Zoals al eerder geschreven in dit artikel is technische kennis niet vereist. De bronbestanden hoeft u bijna nooit aan te passen wanneer u gebruikmaakt van CMS software. De kans op fouten wordt op deze manier gereduceerd.

Raadpleeg de pagina Beste CMS systeem voor meer informatie over CMS pakketten. Het is altijd verstandig om u voor te bereiden. Dat geldt met name wanneer het de eerste keer is dat u met het CMS pakket gaat werken.

De bedoeling is dat het CMS pakket op uw webhosting pakket wordt geïnstalleerd. Er is doorgaans een installatiescript meegeleverd. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het CMS systeem aan de praat te krijgen. Veel CMS systemen werken met een database. Bij uw keuze voor een hostingpakket is het belangrijk dat u een database kunt aanmaken.
Free Web Hosting