Uw site maken met een CMS pakket

Voor het maken van een eigen website is het slim een beheertool te gebruiken. Men noemt zo een tool ook wel een content management systeem. Een CMS systeem is via de link CMS programma gebruiken voor uw website simpel te bemachtigen. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. Tijdens de installatie is ook het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Met dit beheeraccount kunt u middels de beheerpaneel wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Vermoedelijk zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Het CMS systeem biedt functies om dat op gemakkelijke verstandige te doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Er zijn diverse posities op uw website waar een banner aanmaken mogelijk is.

Er zijn mogelijkheden om met behulp van uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling daarbij de betaling online verloopt. Gaat het om downloadbare producten, dan worden deze automatisch naar de klant verstuurd. Er is geen handmatige actie van uw kant vereist. Nadat er een bestelling is gedaan krijgt de koper een e-mail met een download link naar eventuele downloadbare onderdelen. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Voordat u het CMS pakket koopt is er de mogelijkheid om een demo omgeving te bekijken.
Free Web Hosting