Startpaginabeheer

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. In dit artikel leest u over beide opties meer. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Morgen kan men zomaar besluiten om te stoppen met de website. Uw startpagina zal dan ook niet meer bestaan. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Soms moet er minstens een bepaald aantal links op uw startpagina staan. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Het artikel Beheer van een startpagina bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.
Free Web Hosting