Een nieuwe startpagina online zetten

Het aanmaken van een startpagina is een goede optie om uw online zichtbaarheid te vergroten. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een dochterpagina aanmaken kan op verschillende sites. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Aan de ene kant weet u niet hoe lang men door blijft gaan met de website in de lucht houden. Het zal niet de eerste keer zijn dat een startpagina om een onduidelijke reden wordt verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Startpaginabeheer. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. In dat geval heeft u alles zelf in de hand. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Als er een minimumeis is voor het aantal links gaat dat niet lukken. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 30 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting