Een eigen portaal site vormgeven

Het is per startpagina mogelijk om verschillende rubrieken te plaatsen. U kunt elke categorie op iedere dochterpagina aan een bepaald onderwerp wijden. Elke rubriek kan verschillende links bevatten.

U kunt de backlinks inzetten om een hogere positie in Google te realiseren. Meer over een PHP script waarmee een startpagina website eenvoudig is op te zetten, vindt u op aanmelden startpagina. Op die pagina vindt u een link waarmee het script gedownload kan worden.

U kunt links verkopen aan uw bezoekers. U kunt aan een voorpagina link een ander bedrag koppelen dan voor een link op een gewone dochterpagina.

Wanneer u een backlink heeft verkocht, wordt er een factuur voor de linkaanmelding gegenereerd. De bedrijfsgegevens die u via het control panel invoert, komen bovenaan de factuur te staan. De factuur zal per e-mail naar de klant worden verstuurd zodra de betaling binnen is.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.

Affiliate banners en linkjes kunnen dan tussen de gewone links door geplaatst worden. Een homepage van een startpagina website zal hetzelfde worden behandeld als een reguliere startpagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Net als bij een Gouden Gids worden er geen telefoonnummers maar websites vermeld.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. De bezoeker kan met behulp van dit overzicht snel naar een bepaalde dochterpagina gaan. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De vermelde websites zullen hoger in de zoekresultaten eindigen. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.
Free Web Hosting