Het maken van een bedrijfswebsite, wat komt erbij kijken?

Wilt u een website voor het bedrijf maken, dan kan dit gepaard gaan met verschillende soorten werkzaamheden. Belangrijk is dat u hierbij doel en middel onderscheidt. Het middel is de bedrijfswebsite en het doel is extra klanten en zodoende extra omzet. Wat komt er eigenlijk kijken bij het opzetten van de website voor het bedrijf? U leest het hier.

Niet zelden wordt het belang van een goed design onderschat. Tevens is het van belang dat dit ontwerp met de tijd meegaat. U kunt zich tegenwoordig waarschijnlijk niet voorstellen hoeveel anders de websites er bijvoorbeeld in 2001 uitzagen. Heeft uw website altijd een moderne uitstraling, dan werkt dat in uw voordeel.

Wat ook enorm van belang is, is de navigatie. Hebben de pagina's duidelijke titels die de lading voldoende dekken? Een onduidelijke navigatie kan er zelfs voor zorgen dat bezoekers uw contactformulier niet kunnen vinden, waarover hierna meer.

Een mogelijkheid om contact met uw bedrijf op te nemen kan natuurlijk niet ontbreken. Is de contactinformatie van uw bedrijf duidelijk op de website te zien? Kan men een contactformulier invullen? Welke mogelijkheden heeft u met uw website nog meer om de kans te vergroten dat een bezoeker contact opneemt en uiteindelijk een klant wordt?

Leest u ook eens Eigen site maken door. U kunt de bedrijfswebsite betaalbaar door een extern bureau laten maken. En waarom zou u de website zelf maken wanneer het niet uw core business is?
Free Web Hosting