Eigen advertentiewebsite maken

Een advertentie script vereenvoudigt het beheer van uw eigen advertentie website. U heeft de software binnen een vloek en een zucht werkend. Er wordt een los installatieprogramma meegeleverd waarmee u de software snel aan de praat heeft. De belangrijkste gegevens van uw nieuwe website kunnen tijdens het installeren worden ingevoerd. De titel en de meta informatie kunt u bijvoorbeeld invoeren. Via het installatiescript zijn ook de gegevens voor de databaseverbinding in te voeren. U kunt tevens een administrator account aanmaken waarvoor u de username en het password alvast kunt invoeren.

In het artikel marktplaats script kopen leest u meer over de mogelijkheden die u met het script heeft. Op uw eigen marktplaats website wordt de mogelijkheid geboden voor adverteerders om zichzelf te registreren. Dit aanmeldformulier kan worden gebruikt om een eigen account aan te maken. Het eigen account kan worden gebruikt om nieuwe advertenties op uw marktplaats website te plaatsen. U kunt aanvullende opties aanbieden bij de advertentieplaatsing waarmee u inkomsten kunt genereren.

Veranderingen aan uw marktplaats website kunnen heel makkelijk doorgevoerd worden met behulp van de beheeromgeving. U kunt bijvoorbeeld het overzicht van de advertenties zelf indelen. U kunt verder de kleurstelling eenvoudig veranderen. Er worden verschillende payment gateways ondersteund door het PHP script. Op deze manier kan makkelijk betaald worden voor de mogelijkheden op uw website.

Een groot pluspunt van het marktplaats PHP script is dat het gebruik van HTML of CSS codes niet nodig is. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Wanneer u geen verstand van de techniek heeft, dan is een marktplaats CMS uitermate geschikt voor u als hulpmiddel voor het realiseren van uw website. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis.
Free Web Hosting