Een mooie startpagina op touw zetten

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Vanzelfsprekend behoort ook een eigen startpagina website tot de opties. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Een Nederlandse startpagina bouwen. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.
Free Web Hosting