Wil je een marktplaats runnen?

Zelf een advertentie website inrichten is eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld PHP script. Het script is voorzien van een beheerpaneel waarbinnen adverteerders hun eigen advertenties kunnen beheren. Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Het is mogelijk om op een later moment een advertentie te wijzigen.

U hoeft niet zelf te programmeren wanneer u een reeds bestaand marktplaats CMS aanschaft. Het is in korte tijd mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen met behulp van de tips uit het artikel Een professionele advertentiesite runnen. De kans is gering dat een PHP programmeur voor hetzelfde bedrag een geheel nieuw script kan ontwikkelen.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Wilt u extra hosting aanschaffen bij het script, dan kunt u dat heel makkelijk aanvragen. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. U kunt verschillende betaalgateways gebruiken.
Free Web Hosting