Uitgebreide advertentiesite runnen

Er is een PHP script beschikbaar waarmee een advertentie website gemakkelijk te bouwen is. Een centrale beheeromgeving is een belangrijk onderdeel van het PHP script. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Wilt u meer over dit script weten, dan kunt u het artikel marktplaats script kopen doornemen. In dat artikel vindt u een verwijzing naar de website van de aanbieder van het script. U kunt het script via de link ook heel makkelijk downloaden. U kunt de bestanden uiterst eenvoudig op de webserver plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er wordt een direct bruikbaar SSL certificaat bij het script geleverd. Het toevoegen van een telefoonnummer en een website is per advertentie mogelijk. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. Daarbij is het mogelijk om verschillende betaalproviders te gebruiken.
Free Web Hosting