Realiseer professioneel een moderne portaalwebsite

Voor het opzetten van een linkportaal is niet veel kennis vereist. De juiste hulpmiddelen gebruiken is daarbij van belang. Het bouwen van uw linkportaal is gemakkelijker als u een speciaal daarvoor in elkaar gezet PHP script gebruikt. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Als u een PHP script voor het bouwen van een startpagina website heeft, is het een peuleschil om in elkaar te zetten. Het toevoegen van affiliate links is niet veel anders dan het toevoegen van reguliere links.

Wilt u meer over een dergelijk script weten? Bekijk de pagina Startpagina Script dan eens. Daar vindt u een link waarmee naar een handig PHP script wordt verwezen. Online schaft u dit PHP script eenvoudig aan. Na de betaling kunt u de bestanden van het PHP script meteen downloaden. Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen.

Het is belangrijk dat u allereerst de bestanden op uw webruimte plaatst. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.
Free Web Hosting