Een nieuwe advertentie website maken

U kunt in dit artikel meer informatie vinden over een bepaald script waarmee een advertentie website is te realiseren. Een centrale rol is weggelegd voor de beheeromgeving van het script. Vanuit deze omgeving kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Zelf kunt u de inloggegevens kiezen gedurende het draaien van het installatieprogramma.

Bent u benieuwd naar meer informatie over het script, dan zal de pagina Een marktplaats bouwen u voorzien van de benodigde informatie. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. U kunt de bestanden uiterst eenvoudig op de webserver plaatsen. Wanneer u de files heeft geplaatst kunt u het installatieprogramma starten. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

Bij een reeds bestaand marktplaats CMS script zal er ook meer duidelijkheid zijn over de geleverde support. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. De layoutcode is al voor u ontwikkeld. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Het is mogelijk om hosting bij het script af te sluiten wanneer u dat wenst. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. U kunt voor de diverse opties verschillende bedragen rekenen. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.
Free Web Hosting