Beheer startpagina

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. Het kan zijn dat u graag een linkpagina omtrent uw hobby wilt opzetten. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Ook zult u een naam voor het subdomein van uw dochterpagina moeten bedenken. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Op de pagina Eigen startpagina vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Uw eigen startpagina samenstellen is geen rocket science.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting