Start een eigen webwinkel

De scripttaal PHP is uiterst handig voor het bouwen van complexe websites. Als voorbeeld kunt u denken aan een webshop. Een kant en klaar CMS voor webshops kan het beheer van uw eigen webshop vereenvoudigen. Het onderhoud en het bijhouden van een webwinkel zal in de regel relatief goedkoop zijn. Het is met een kleine investering mogelijk om een online webshop te starten.

Geld verdienen kan op verschillende manieren met uw eigen marktplaats website. Wanneer u zelf een advertentiewebsite opricht, dan kunt u op diverse wijzen extra inkomen genereren. Bij het plaatsen van een advertentie heeft u tevens verschillende opties waaraan u geld kunt verdienen.

Het is niet lastig om een eigen webwinkel te realiseren, compleet naar uw smaak ingericht. Een webwinkel is te realiseren via het script die u kunt vinden via de pagina Begin een eigen webwinkel. Een webshop is eenvoudig te runnen met het PHP script dat via de betreffende pagina te vinden is. Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. Aan de hand van de bestelling wordt een overzicht naar u per e-mail opgestuurd. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Uw eerste bezoek aan de nieuwe website activeert de installatieprocedure. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Denk aan een titel en de gegevens voor Google. Via het installatiescript zijn ook de gegevens voor de databaseverbinding in te voeren. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen.
Free Web Hosting