Uw moderne portaalsite bouwen

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. Men maakt daar dan bovendien gretig gebruik van. Het is dan daarbij zo dat men scripts aanbiedt waarmee een eigen startpagina website maken kinderspel is. Wilt u daarover meer lezen, dan kunt u eens de pagina Aanmelden startpagina doornemen. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

U krijgt met het startpaginascript uitgebreid de mogelijkheid om geld te verdienen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u enorm simpel in het beheergedeelte instellen. Via de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Daarbij kunt u custom code invoeren voor een banner. Het zal u verbazen hoe gemakkelijk u dat regelt.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s heel handig. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. U kunt op deze slimme de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Eerder las u het vast in dit artikel. Extra widgets toevoegen is een optie die u steeds vaker ziet. Een voorbeeld is een widget dat het laatste nieuws op een dochterpagina toont. Wilt u een poll plaatsen? Zoiets kunt u met het script gemakkelijk plaatsen op 1 of meer dochterpagina’s. Verstand van programmeren is geenszins noodzakelijk. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat middels het beheeromgeving zeer gemakkelijk gedaan.
Free Web Hosting