Maak uw moderne portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina simpel naar de betreffende startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de correcte dochterpagina te zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Het startpaginascript is daarbij van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. U kunt de pagina Het maken van uw eigen startpagina website doorlezen indien u wel oor naar zo een soort script heeft. Indien u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. U mag bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Van de verschillende mogelijkheden staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel eenvoudig is. Het idee is dat u het startpagina script installeert op uw webhostingpakket. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.
Free Web Hosting