Start eenvoudig een webshop

Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. Aan de hand van deze informatie kunt u de producten opsturen naar het juiste adres.

Met uw eigen advertentiewebsite kunt u op diverse wijzen inkomen genereren. Wanneer u zelf een advertentiewebsite opricht, dan kunt u op diverse wijzen extra inkomen genereren. Bij het plaatsen van een advertentie heeft u tevens verschillende opties waaraan u geld kunt verdienen.

Het beginnen van een webwinkel is vrij eenvoudig. In het artikel een webwinkel beginnen vindt u een verwijzing naar een bruikbaar script. Het script dat via die pagina te vinden is, is ontwikkeld met PHP. Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

De software is vrij eenvoudig aan de praat te krijgen. De installatieprocedure wordt tijdens uw eerste bezoek aan de website geactiveerd. De belangrijkste gegevens van uw nieuwe website kunnen tijdens het installeren worden ingevoerd. De titel en de meta informatie kunt u bijvoorbeeld invoeren. Tijdens het installeren kunt u ook de databaseverbinding instellen. Tevens kunt u een beheeraccount aanmaken. De gebruikersnaam en het wachtwoord geeft u tijdens de installatie op.
Free Web Hosting