Wilt u een marktplaats maken?

Het oprichten en beheren van een eigen marktplaats website is met behulp van een marktplaats PHP script eenvoudig te doen. U heeft de software binnen een vloek en een zucht werkend. Een eerste bezoek aan uw nieuwe nieuwe website zorgt voor activering van het installatiescript. Tijdens het installeren kan de belangrijkste informatie ingevuld worden. Een voorbeeld van wat u alvast kunt invullen zijn de meta gegevens zoals een korte beschrijving en keywords voor de zoekmachine. Tijdens het installeren kunt u ook de databaseverbinding instellen. Er zijn verder een username en password voor uw beheeraccount in te stellen. U kunt uw eigen marktplaats starten met behulp van de tool waarnaar u verderop een link vindt.

U kunt meer te weten komen over de voordelen die zulke software biedt, via het artikel eigen marktplaats beginnen. U kunt op uw website een optie aanbieden om adverteerders zich te laten aanmelden. Voor een nieuwe adverteerder kan zo een nieuw account aan de advertentie website toegevoegd worden. Voor de nieuwe adverteerder geeft het account de mogelijkheid om advertenties te plaatsen. Met uw marktplaats kunt u allerlei extra opties aanbieden, waarmee u inkomsten kunt genereren.

Het wijzigen van uw marktplaats website is eenvoudig middels het beheerpaneel te doen. Het overzicht van advertenties kan makkelijk gewijzigd worden. Wilt u de kleuren van uw website wijzigen? Via het beheerpaneel heeft u het zo aangepast. Tevens kunt u eenvoudig de instellingen voor betalingen wijzigen. Adverteerders kunnen namelijk online via uw website betalen voor de mogelijkheden die u aanbiedt.

Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. Elk beheerscherm gaat over een afgebakend gedeelte van uw website. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.
Free Web Hosting