Je eigen marktplaats bouwen

Wilt u een eigen marktplaats beginnen? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Via een marktplaats PHP script kunt u op een eenvoudige verstandige uw eigen marktplaats opzetten. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Het versturen van een reactie op een advertentie is erg eenvoudig en doet men via een daarvoor bedoeld formulier. Middels een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Het kan zeer winstgevend zijn om uw eigen marktplaats te beginnen. U kunt meer lezen over een ondersteunend marktplaats script met behulp van Start uw eigen marktplaats. Het is niet vereist om technische kennis te hebben om dat op te zetten. Zelf een script bouwen is niet nodig wanneer u een kant en klaar marktplaats script aanschaft. Het marktplaat script geeft u de beschikking over een beheeromgeving. U kunt met behulp van het beheergedeelte eenvoudig wijzigingen aan uw advertentie website doorvoeren.

Ook heeft u de optie om banners op uw advertentie website te plaatsen. Het plaatsen van een Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig. U kunt er tevens voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het script is voorzien van een banner rotator.

De ontwikkelaar heeft ook de zoekmachines in de gaten gehouden bij het bouwen van het marktplaats script. U kunt tijdens de installatie de meta gegevens opgeven. In de beheergedeelte kunt u deze gegevens makkelijk weer aanpassen op een later tijdstip. Verder kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de diverse rubrieken op uw advertentie website invullen. Op de website worden de 4 advertenties die u als laatst heeft bekeken, in een apart blokje weergegeven.
Free Web Hosting