Hulp bij stoppen met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Cannabisgebruikers zullen echter wel van de risico's van wiet roken op de hoogte moeten zijn. Zo is iedere dag blowen niet goed voor u. Zorg dat u minstens twee dagen in de week geen wiet rookt.

Dat blowen op zich wel ontspannend is, kan niet worden ontkent. Maar voor ontspanning zijn er voldoende gezondere alternatieven. Lees een boek of ga een half uurtje hardlopen. Een joint mag geen vereiste voor ontspanning zijn.

De laatste jaren moet men voor cannabis behoorlijk wat geld neerleggen. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Wanneer u elke dag blowt kunt u denken aan rond de driehonderd euro per maand uitgeven aan blowen. Denk aan duizenden euro's per jaar. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Wilt u stoppen met blowen, dan is het raadzaam om tips stoppen met blowen door te nemen. Veel cannabisgebruikers die willen stoppen kunnen dit soort informatie goed gebruiken. Niet iedereen stopt er namelijk met gemak mee. Bereidt u zich goed voor dan verhoogt u uw kansen.

Tabak is vaak ook een bestanddeel van een joint. Tabak zit vol schadelijke bestanddelen. Het risico op allerlei aandoeningen is dus extra groot.
Free Web Hosting