Een eigen advertentie website runnen

Een online inkomen kunt u op verschillende manieren realiseren. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website. Een optie is zelf een PHP script programmeren. Verder zou u kunnen overwegen een marktplaats CMS script aan te schaffen. Met een bestaand script hoeft u zelf niet meer te programmeren.

Wanneer u zo een script graag zou aanschaffen, dan weet ik nog een goed script. Over een advertentie script kunt u meer lezen op Wil je een eigen advertentie site bouwen?. U vindt daar een verwijzing naar een handig advertentie script. Ook kunt u zelf met PHP aan de slag gaan en een script in elkaar zetten. Maar dan zult u na enige tijd pas een werkend script hebben. Om u te helpen met het maken van een eigen marktplaats, bestaan er kant en klare PHP scripts. Op uw advertentiewebsite kunt u dan direct een aantal advertenties plaatsen.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. Gedurende het installeren maakt het script een beheerdersaccount aan. Er is geen kennis meer nodig van de opmaaktaal HTML. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen.

U kunt op een later moment via dit account op het beheerpaneel inloggen. Het is ook niet per se nodig om iets te weten over websites maken om via de beheeromgeving aanpassingen te doen aan uw marktplaats website. Wat fijn aan een kant en klaar script is, is dat de noodzaak van het zelf programmeren er niet meer is. Verder is het niet nodig om een programmeur in te huren voor het bouwen van een PHP script. Ontwikkelen in PHP is dus niet meer nodig.
Free Web Hosting