Jouw Eigen Markplaats

Een eigen marktplaats starten is geen rocket science. Dit is eenvoudigweg met een advertentie script te realiseren. Met een dergelijk script is het vrij simpel te doen om een eigen marktplaats te maken. Men kan spullen te koop aanbieden middels uw marktplaats website. U krijgt met het advertentie script de mogelijkheid om online extra geld te verdienen. Zo kunt u categorieën toevoegen waarbij men voor de plaatsing van een advertentie dient te betalen. Voor extra mogelijkheden waaruit de adverteerder kan kiezen, kunt u een bedrag rekenen.

Bent u bereid een marktplaats script te aanschaffen waarmee dit kan? Over dat script kunt u meer op marktplaats script kopen vinden. Op makkelijke wijze kunt u het marktplaats script kopen. Er worden diverse betaalmethoden ondersteund. Iemand die wil reageren op een aangeboden object, kan dat doen via een reactieformulier. Het is bovendien mogelijk een telefoonnummer toe te voegen aan een advertentie. Via het beheerpaneel zijn daar kosten aan te verbinden.

Zou u graag iets aanpassen aan de voorkant van uw advertentie website? U kunt dat met behulp van de beheerpaneel op een gemakkelijke manier aanpassen. Er is geen technische kennis nodig om dit te realiseren. De aanpassing is direct terug te zien op uw website. Wanneer u nauwelijks over de techniek weet is het script een echte aanrader. Een PHP developer inhuren is niet meer nodig. Het zelf bouwen van een script is bovendien niet noodzakelijk. Alles wat nodig is, zit in het script.
Free Web Hosting