Ik wil stoppen met blowen

Nagenoeg iedereen kent iemand die ervan houdt om een joint te roken. Men zegt ermee tot rust te kunnen komen. Men kan er ook lollig van worden wanneer men niet te vaak gebruikt.

Van een joint kan men inderdaad ontspannen worden. De rust opzoeken is echter ook op andere manieren mogelijk. Maak een puzzel of kijk wat televisie. Een joint mag geen vereiste voor ontspanning zijn.

Een gram cannabis is de afgelopen jaren een stuk duurder geworden. Het is dan ook zo dat blowen voor veel mensen te veel geld kost. Vierhonderd euro uitgaven aan blowen per maand is voor veel dagelijkse gebruikers niet vreemd. Reken maar uit hoeveel dat op jaarbasis is. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Hoe u kunt stoppen met blowen, kunt u in stoppen met blowen verschijnselen lezen. Ter voorbereiding op het stoppen met blowen kunt u zoiets vaak wel gebruiken. Stoppen met blowen is immers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als u beslagen ten ijs komt, stopt ook u met gemak met wiet roken.

Ook tabak komt meestal in ons lichaam wanneer we blowen. En tabak bevat heel veel schadelijke stoffen. Wanneer u een joint met tabak rookt, krijgt u dus ook deze stoffen in uw lichaam.
Free Web Hosting