Hoe maak ik een startpagina

Het is goed om de mogelijkheden van een eigen startpagina website eens op een rijtje te zetten. U kunt andere websites er een boost mee geven in de zoekmachines. U kunt op deze manier de startpagina’s inzetten om meer bezoekers te krijgen. Links aan anderen verkopen is met uw eigen startpagina website goed mogelijk.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. Op de pagina Hoe bouw ik een startpagina staat veel nuttige informatie. Het script waarnaar daar wordt verwezen ondersteunt u bij het maken van uw eigen startpagina website. Het laatste nieuws tonen op uw startpagina’s is naast het toevoegen van links mogelijk. Middels de beheeromgeving van het startpaginascript kan dit door een widget toe te voegen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen. Online inkomen genereren is op deze verstandige een optie. Bovendien kunt u zelf bepalen hoeveel men voor een link dient te betalen. Via verschillende betaalmethodes kan er worden betaald.

De bezoeker kan gemakkelijk een link toevoegen aan uw site. De link vult hij in op een link toevoegen formulier. Daarbij kan een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Als het invullen is gebeurd, kan de bezoeker voor de link betalen. Zowel Nederlandse als Belgische gebruikers kunnen eenvoudig betalen voor de aangemelde link. Het in PHP ontwikkelde inlogsysteem is veilig. Er vindt gegevensvalidatie plaats op ingevoerde gegevens. Hierdoor kunnen hackers niet gemakkelijk inbreken op uw website. Geld verdienen kan zo makkelijk met uw eigen startpagina website. De kosten kunt u op deze verstandige weer terugverdienen.
Free Web Hosting