Meer inkomen met een affiliate webshop

Affiliate marketing kan middels een webshop worden toegepast. U kunt een script gebruiken om een eigen affiliate PHP shop in elkaar te zetten. In de meeste gevallen is de affiliate winkel te wijzigen met behulp van de beheerschermen waarmee het script is uitgerust. U kunt de beheerschermen gebruiken om het uiterlijk van uw site aan te passen. Als u de website met een team beheert kunt u ook andere gebruikers aanmaken voor alle andere beheerders van de website.

De producten worden netjes in verschillende rubrieken op uw site ingericht. U kunt het artikel affiliate webshop beginnen doornemen wanneer u graag extra geld zou verdienen via een eigen affiliate shop. Het is niet moeilijk om met behulp van een script uw eigen affiliate shop te bouwen. Klik op de link hierboven voor meer informatie.

Er zijn ook een aantal locaties op de site waar u banners kunt plaatsen. Aan de banner ruimtes kunt u via de backend gemakkelijk banners toevoegen. Van een banner kunt u afzonderlijk het plaatje en de URL toevoegen.
Free Web Hosting