Het bouwen van een moderne startpagina website

Het is niet lastig om zelf een startpagina website te ontwikkelen. Wel is het handig om daarbij gebruik te maken van een startpagina script. Dit script ondersteunt u bij de belangrijkste stappen. Heeft u geen technische kennis, dan nog zult u uw weg met het script kunnen vinden.

Neem het artikel door als u meer zou willen weten over het gebruik van een startpagina PHP script. Als u de links in dat artikel volgt zult u uitkomen op de website van de aanbieder van een startpagina script. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een dergelijk script kinderspel. Het is belangrijk dat u de bronbestanden overzet naar uw webhostingpakket. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Handig is de mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe startpagina te kiezen. Zo kunt u relevante zoektermen opnemen in het subdomein. Per losse startpagina kunt u verder de belangrijkste zoektermen instellen.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Vervolgens kan dat account worden gebruikt om een eigen startpagina aan te maken. Eenmaal ingelogd kan men een eigen startpagina samenstellen. Niet alleen zijn er daarbij backlinks toe te voegen aan een dochterpagina. Men kan naast links ook widgets toevoegen aan een startpagina. In het beheerpaneel zijn per afzonderlijke dochterpagina de belangrijkste zoektermen in te stellen.

Met beheerrechten heeft u een breder scala aan mogelijkheden. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. U kunt alle kleuren die op de site worden gebruikt aanpassen naar uw eigen smaak. Een verzoek van de browser van een bezoeker wordt door het startpaginascript automatisch gekoppeld aan de juiste dochterpagina. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.
Free Web Hosting