Beheer van uw startpagina

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

In ruil daarvoor kunt u zelf ook voordeel uit uw startpagina halen. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. U kunt aanbiedingen weergeven op uw dochterpagina. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Handleidingen eens lezen. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Interessant zijn de startpagina scripts. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het is zo dat er regelmatig startpagina websites mee stoppen. Met uw eigen website voorkomt u dat uw werk voor niets was. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting