Je Eigen Advertentiesite Beginnen

Een advertentie website hoeft u zelf niet meer in PHP te maken met het advertentie script. Er kan door bezoekers een gebruikersaccount worden aangemaakt. Adverteerders kunnen met een eigen account advertenties aan uw marktplaats toevoegen. Met een eigen marktplaats is het voor u mogelijk om extra inkomen te verdienen. Ziet u een inkomen met behulp van internet wel zitten, lees dan snel verder.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Met behulp van uw website kunnen spullen te koop worden aangeboden middels advertenties. Meer informatie over dit handige script is te verkrijgen middels de pagina marktplaats script kopen. Het script is gebouwd in PHP en is simpel te installeren op een webhosting pakket.

Daarbij vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Het beheeromgeving is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. De bezoeker kan zo eenvoudig een object opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan plaatsen is middels de backend omgeving instelbaar. Het uiterlijk van uw website kunt u makkelijk veranderen. Het plaatsen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Met een eigen account is een advertentie toevoegen mogelijk.

Op een advertentie reageren is zeer eenvoudig. Na het versturen van het formulier ontvangt de adverteerder een e-mail met de ingevulde gegevens. Er kan vervolgens met behulp van e-mail een afspraak gebouwd worden over de verkoop van de spullen. Per rubriek op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. Dit helpt u met een voortreffelijke positionering in Google. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting