Eigen startpagina online zetten

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. Op een startpagina kunt u links naar interessante websites aanmaken. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Via uw pagina kunt u producten en diensten promoten. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Handleidingen eens lezen. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Naast uzelf kunnen in dat geval ook bezoekers een dochterpagina beheren op uw website.
Free Web Hosting