Site bouwen software

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men spreekt doorgaans van een CMS systeem. U kunt over een CMS pakket meer te weten komen middels het artikel bedrijf website maken. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Het installatie script zal worden aangeroepen bij uw eerste bezoek aan uw website direct na het overzetten van de bestanden. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. U krijgt tevens de optie om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Met behulp van dit account zijn in de beheerpaneel beheerderstaken uit te voeren.

U heeft de optie om onbeperkt formulieren aan te maken en op uw site te plaatsen. Tevens bepaalt u zelf de velden van het formulier. Zo kunt u verschillende soorten formulieren aanmaken. Per afzonderlijk veld is aan te geven of het een verplicht veld betreft. Een ingevuld formulier wordt per e-mail naar u toegestuurd. U kunt hiervan het e-mailadres per afzonderlijk formulier instellen. Wilt u de diverse formulieren dus op diverse e-mailadressen ontvangen, dan is dat gemakkelijk te doen.

Producten en diensten kunt u simpel verkopen middels uw zakelijke website. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling daarbij de betaling online verloopt. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. De statische onderdelen in deze e-mail zijn met behulp van het beheerpaneel makkelijk te wijzigen. Deze optie heeft u bovendien bij andere e-mails en teksten op uw site. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?
Free Web Hosting