Een moderne portaalsite maken

Aan de hand van de tips in dit artikel is het makkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij erg nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Het maken van uw nieuwe startpagina website. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is enorm gemakkelijk met het script. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op diverse manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners. Het is erg makkelijk om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting