Uw eigen startpagina maken

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. U kunt de opties simpelweg combineren.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. Aan de andere kant is het zo dat uw startpagina zomaar kan worden verwijderd. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Het artikel Beheer van een startpagina bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting