Eigen startpagina online zetten

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Dit kan door ervoor te zorgen dat u met uw startpagina geld verdient. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Eigen startpagina. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen websites bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer.

Verder bestaat er nog het startpaginascript. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting