Affiliate inkomen via uw eigen affiliate internetshop

De mogelijkheid om online inkomen te genereren krijgt u met affiliate marketing. Zelf producten bouwen is met affiliate marketing niet noodzakelijk. Wat hiervoor nodig zijn, zijn een PHP script voor affiliate marketing, webhosting en een passend domein voor uw affiliate site. Het script kan productfeeds inladen. Deze worden periodiek verwerkt waarmee het productaanbod binnen uw site actueel blijft.

Op affiliate website beginnen kunt u een script aanschaffen dat u technisch kan ondersteunen bij het maken van een affiliate shop. Om het script te draaien heeft u webhosting samen met een domeinnaam nodig. Het domein en de webhosting kunt u samen met het script aanschaffen. Wanneer u hiervoor kiest zal de aanbieder het PHP script direct installeren op uw pakket.

Wanneer u zich aansluit bij een affiliate netwerk kunt u beginnen. Via een dergelijk affiliate netwerk kunnen de benodigde productfeeds worden gegenereerd. Wanneer er een sale via uw affiliate marketing website wordt gerealiseerd, ontvangt u een affiliate vergoeding.

Wilt u daarbij ook direct een domein en webhosting aanschaffen, dan kan dat ook.
Free Web Hosting